Systemutvecklare – modellering & simulering

I den här rollen får du arbeta i projekt i flera olika domäner där mänskligt beslutsfattande står i centrum, , ofta i samverkan med avancerad teknik inkl. automation/AI. Ditt fokus kommer vara utveckling av modeller, algoritmer, simulatorer och backend-system, ofta som stöd till HMI-prototyper och koncept för beslutstöd. Du trivs med att jobba kreativt och iterativt med alla aspekter av prototyputveckling.

Krav på erfarenhet inom:

  • Python, C# och/eller C++
  • Versionshanteringssystem (Git)
  • Kontinuerlig integration och automattestning

Meriterande med vana av:

  • Backend-utveckling
  • Spelmotorer
  • Realtidssystem
  • UI/HMI-utveckling

Hos oss på GEISTT får du möjlighet att arbeta med frågor, oftast i tidiga utvecklingsfaser, som är viktiga såväl för enskilda system som för samhälle. Som del av teamet får du möjlighet att skapa nya infallsvinklar och lösningar på komplexa frågor. Din expertis bidrar till att viktiga samhällsfunktioner som exempelvis försvar, sjukvård, kärnkraft, sjöfart och flygtrafik, som sedermera blir såväl säkrare som effektivare inom sina respektive områden.

För den här rollen krävs att du har en högskoleutbildning med relevant inriktning samt några års arbetslivserfarenhet. Eftersom många av våra uppdrag är säkerhetsklassade så krävs svenskt medborgarskap och att du är villig att genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll och drogtestning.

Vi arbetar medvetet för en positiv, berikande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv, och erbjuder en mängd bidragande förmåner såsom friskvårdspeng och sjukvårdsförsäkring.

Ansök genom att skicka e-post till talent@geistt.com